Onze campers


In 1950 begon Volkswagen met de productie van de zogenaamde transporters, oftewel busjes. De eerste jaren werden deze vooral gebruikt voor transport, maar al snel breidde Volkswagen de mogelijkheden uit met een kampeeruitrusting. Dit bleek een groot succes te zijn en ook de tweede generatie busjes, de zogenaamde T2´s konden worden voorzien van een kampeeruitrusting, inclusief hefdak voor extra sta- en slaapruimte. Zo ontstonden de Volkswagen campers die al velen een leuke vakantie ervaring verzorgden.

Deze T2´s werden een geliefd vervoersmiddel en ook vandaag de dag krijgen zij nog bewonderende blikken van vele weggebruikers. De T2 staat synoniem voor onthaasten, relaxen en genieten. Inmiddels veelal veertig jaar oud doen zij het rustig aan dus zodra je instapt kun je een tandje terugschakelen en kan het genieten beginnen. Met een maximumsnelheid van 90 km/h en je eigen huisje bij je, is er geen enkele reden meer om je nog te haasten. Inmiddels staan de busjes vooral bekend als boer zoekt vrouw busjes of hippie busjes.

T2Holiday biedt iedereen de mogelijkheid om weer even terug te gaan naar de basis. Relaxen en genieten en terug naar de eenvoud.

Op dit moment zijn er twee campers gereed voor de verhuur, onze witte T2a Westfalia en onze oranje T2b Dormobile. In april gaan wij verdubbelen en komen er nog twee T2campers bij, ieder met hun eigen mooie kenmerken. Voor de zomer is ook onze eigen bus, waarmee wij op Zuid Afrika op avontuur gingen gereed.

Wil je weten of jouw favoriete camper nog beschikbaar is, kijk dan hier.

BESCHIKBAARHEID