Verhuur


Wij hebben binnenkort drie volkswagen T2 busjes in de verhuur. Met deze leuke retro busjes kom je, zodra je wegrijdt in de vakantiestemming. De busjes zijn ingericht als campers zodat je alleen nog maar op zoek hoeft te gaan naar een leuke camping.

Onze campers zijn te huur voor diverse gelegenheden. Lekker een weekendje weg, een trip door heel Europa, als groepsaccomodatie tijdens een familieweekend, voor een bedrijfsfeestje of als trouwverhuur. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze campers zijn volledig uitgerust voor een zorgeloze vakantie. Een overzicht van de uitrusting vind u hier.

Onze basis is eenvoudig, namelijk de verhuur van onze campers, maar indien gewenst kan dit verder worden uitgebreid. Zo kunnen wij campings in de regio voor u reserveren, evenals activiteiten voor uw familie/vriendenweekend of uw volledige bedrijfsfeest organiseren samen met andere bedrijven in de regio. Ook (ingrediënten) voor eenvoudige maaltijden, een BBQ of ontbijtpakket zijn via ons te reserveren.

De prijzen voor onze campers vind u hier en voor de beschikbaarheid kunt u hier terecht. Voor al uw overige vragen maken wij graag een offerte op maat. U kunt contact met ons opnemen via info@T2holiday.nl

Op de verhuur van onze campers zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.